List of active policies

Name Type User consent
Politica cookies Site policy All users
Politica confidentialitatea datelor Privacy policy Authenticated users

Summary

Politica cookies

Full policy

Ce este un fisier Cookie?

Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browserul dvs. web pe hard disk-ul dispozitivului dvs. final (de exemplu, computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dvs. cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dvs. (de exemplu, autentificare, limbă), trimițând informațiile pe care le conțin înapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitați din nou site-ul web respectiv utilizând același dispozitiv final.

Fișerele de tip cookie sunt de două tipuri: fisiere de sesiune sau fișiere permanente.

Politica Moodle de utilizare a fișierelor de tip Cookie

Când utilizați și accesați platforma, putem plasa un număr de fișiere cookie în browserul dvs. web.

Moodle utilizează sau poate utiliza fișiere de tip cookie și / sau semnalizatoare web pentru a identifica vizitatorii care accesează platforma în mod repetat, tipul de conținut și link-urile accesate din platformă, timpul pe care fiecare utilizator îl petrece într-o anumită zonă din platformă și funcționalitățile specifice pe care le accesează. Pentru că datele stocate de fișierele cookie reprezintă informații personale, vom procesa astfel de date doar pe baza consimțământului dvs.

Moodle utilizează fișiere cookie de sesiune și persistente pentru a vă oferi un serviciu web mai bun și personalizat, dar și o experiență mai rapidă de navigare. Tipurile de fișiere Cookie utilizate de Moodle sunt:

•  Fișiere de tip Cookie esențiale. Acestea sunt absolut necesare pentru funcționarea platformei. Moodle poate folosi fișiere cookie esențiale pentru a identifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a conturilor de utilizator sau pentru a oferi caracteristicile noi ale platformei.

•  Fișiere de tip Cookie analitice și privind performanța.  Acestea ne permit să recunoaștem și să numărăm utilizatorii și să colectăm informații despre modul în care este utilizată platforma(zonele cele mai accesate, mesaje de eroare etc.). Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează platforma.

Fișiere de tip Cookie de funcționalitate. Acestea se utilizează pentru a vă recunoaște când reveniți pe platform și ne permit să va oferim funcții îmbunătățite și personalizate, să vă salutăm folosindu-vă numele și să vă amintim preferințele (de exemplu  alegerea limbii).

Fișiere de tip Cookie targhetate. Înregistrăm accesarea platformei, paginile pe care le-ați vizitat și linkurile pe care le-ați urmat. Vom folosi aceste informații pentru a face conținutul platfomei mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, putem împărtăși aceste informații unor terțe părți în acest scop.

Fișiere de tip Cookie pentru terțe părți

Putem folosi fișierelor cookie ale terțelor-părți pentru  raporta date statistice de utilizare a pltformei și pentru a îmbunătăți activitatea de marketing.

Fișiere de tip Cookie de urmărire. Acestea ne ajută să identificăm profilul utilizatorului, permițându-ne să înțelegem mai bine  modul in care utilizatorii folosesc platforma.

·         Fișiere de tip Cookie pentru optimizare. Acestea permit urmărirea în timp real a numărului de utilizatori din diferite canale de marketing pentru a evalua eficiența acestora. 

·         Fișiere de tip Cookie ale Partenerilor. Acestea oferă partenerilor metrici de conversie pentru a-și optimiza campaniile de marketing plătite.

Care sunt opțiunile pentru controlul fişierelor de tip cookie?

Dacă va doriți să dezactivați fișiere cookie sau să dacă doriți ca browserul dvs. web să șteargă sau să dezactiveze aceste fișiere, accesați paginile de ajutor ale browserului web. Rețineți că dacă ștergeți fișierele de tip cookie sau refuzați să le acceptați, este posibil să nu puteți utiliza unele sau toate funcțiile pe care le oferim. Este posibil să nu vă puteți conecta, să stocați preferințele și unele dintre paginile noastre să nu se afișeze corect.

Tabele cu fișiere de tip cookie

Tabelele de mai jos prezintă câteva fișiere de tip cookie interne și ale terțelor părți pe care le folosim. Numele, numerele și scopurile acestor cookie-uri se pot modifica în timp, de aceea vom actualiza această pagină.

Fișierele de tip Cookie ale platformei Moodle

Nume Cookie

Scop

Valabilite

Detalii

Sesiune Moodle

Trebuie să permiteți accesul acestui cookie în browser-ul tău pentru a permite continuare și menținerea datelor de conectare de la o pagină la alta.

Atunci când te deconectezi sau închizi browser-ul acest cookie se șterge (din browser și server).

MOODLE ID

Vă amintește numele de utilizator în browser. Astfel, atunci când reveniți pe acest site, câmpul cu numele de utilizator din pagina de conectare va fi deja completat.

Este sigur să refuzați acest cookie. Acest lucru va implica să reintroduceți numele de utilizator de fiecare dată când vă conectați.



Summary

Politica privind asigurarea securității prelucrării datelor cu caracter personal de către Universitatea „Apollonia” din Iași

Full policy

Universitatea „Apollonia” din Iași, instituție de învățământ superior, cu capital privat, înființată prin Legea 481/11.07.2002, cu sediul în municipiul Iași, str. Muzicii, nr. 2, judeţul Iași, cod poştal: 700399, tel. 0232210310, fax. 0232210310, website: www.univapollonia.ro, denumită în continuare UAI, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal precizate în Regulamentul general pentru protecția datelor (R.G.P.D.) nr. 679/27.04.2016 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare GDPR) și legislația națională privind protecția și securitatea datelor personale, în vigoare.
Raporturile juridice derulate cu UAI fac necesară colectarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, date fără de care obiectele de activitate reprezentate de educație, cultură și cercetare științifică, statistică, gestionarea și administrarea bazei de date, precum și implementarea și derularea de proiecte finanțate atât intern, cât și din surse externe. Aceste date vor putea fi comunicate doar persoanei vizate, partenerilor cu care UAI derulează relații contractuale, angajații instituției cu drept de acces, împuternicitul operatorului, alte persoane fizice/juridice care prelucrează datele personale în numele operatorului, instituțiilor din domeniul educației sau cele abilitate de lege să solicite informații.
În   conformitate   cu   specificul   raporturilor   juridice   încheiate   cu   Universitatea
„Apollonia” din Iași, perioada de prelucrare şi stocare a datelor cu caracter personal este determinată de statutul şi calitatea persoanelor vizate. Odată această perioadă încheiată, datele cu caracter personal vor fi arhivate conform legislației în vigoare și vor fi de asemenea șterse din procesle și procedurile actuale. Perioada de stocare și prelucare a datelor cu caracter personal nu va fi mai mare decât cea necesară scopului pentru care au fost colectate și procesarea acestora va respecta raporturile juridice sau scopurile asumate prin intermediul consimțămintelor completate de către persoanele vizate.
 
În conformitate cu Regulamentul (U.E.) nr. 679/2016 persoanele vizate beneficiază de următoarele drepturi:

•    dreptul de acces asupra datelor;
•    dreptul de intervenție asupra datelor a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor legale;
•    dreptul de opoziție la prelucrarea datelor personale, dacă acestea sunt utilizate în alt scop decât cel didactic și de cercetare;
•    dreptul de a primi datele într-un format portabil;
•    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
•    dreptul de a retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia. Trebuie să aveți însă în vedere faptul că atunci când veți lua o astfel de decizie, acest lucru va atrage automat consecința că nu vom mai fi în măsură să vă prestăm pentru viitor serviciile noastre.
•    dreptul de a se adresa Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor judecătorești.

Puteți contacta oricând responsabilul cu protecţia datelor cu privire la chestiunile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal şi la exercitarea drepturilor dumneavoastră în temeiul art. 38 alin. (4) din Regulamentul (U.E.) nr. 679/2016.
Responsabilul cu Protecţia Datelor cu Caracter Personal al Universitatea „Apollonia” din Iași poate fi contactat la adresa de e-mail dpo@univapollonia.ro .
În vederea exercitării drepturilor menționate mai sus, puteţi depune o cerere scrisă, datată şi semnată la Secretariatul UAI, situat în municipiul Iași, str. Muzicii, nr. 2, județul Iași, România.